Koleksi Template

Pelanggan yang dihormati sekalian,

Sebelum anda download sebarang template yang dikongsikan di ruangan ini, pastikan anda telah membaca dan memahami kesemua maklumat berikut terlebih dahulu :

1) "Template" yang dikongsikan di sini terdiri daripada template squeeze page, thank you page dan juga offer page.

2) Untuk menggunakan template squeeze page, anda mestilah menggunakan OptimizePress...Untuk makluman anda, theme tersebut sangat-sangat sesuai untuk bina professional website, squeeze page dan sebagainya...Saya juga menggunakannya di kebanyakkan blog saya termasuk website ini.

3) Sekiranya anda tidak biasa dengan wordpress, saya boleh bantu lakukan installation wordpress dan Optimizepress secara percuma...Pastikan anda telah membeli domain, hosting dan juga Optimizepress terlebih dahulu...Kemudian sila hubungi saya untuk mendapatkan bantuan.

4) Berikut merupakan cara untuk import template squeeze page ke wordpress anda (no audio).

PERINGATAN - Untuk makluman anda, pihak StreamSender sebenarnya menjual template yang disediakan dalam member area ini di pasaran antarabangsa dengan harga serendah USD10/template. Namun, untuk pelanggan StreamSender, anda di beri akses percuma tanpa sebarang bayaran. Oleh yang demikian, anda tidak dibenarkan menjual atau memberi template yang disediakan kepada orang lain. Ianya hanya untuk kegunaan peribadi/bisnes anda sahaja selagimana anda menggunakan perkhidmatan StreamSender.

Klik Di Sini Untuk Ke Koleksi Template